Home
 
 
Producten
Nieuw
Kinderfeestjes
Workshops
Basismaterialen
Decoratie
Doe het zelf pakketten
Hout/MDF
Lint/kant
Decomarkers
Sjablonen
Stempelbenodigdheden
Stempels
Stof
Styropor
Vilt
Inspiratie
Creaties van klanten
Extra
Agenda
Kinderfeestje spelregels
Workshop spelregels
Algemene voorwaarden
Contact
Verzendkosten
Nieuwsbrief

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Productlijst  
   

 
Kinderfeestjes |  | 
Letterblokken Letterblokken    De kinderen gaan 6 blokjes schilderen en daarna met behulp van een sjabloon hun naam erop maken. Is de naam van een kind langer dan 6 letters, dan komt er 0,50 per extra blokje bij.


12,50 euro


Voorraad: 0
Aantal
Prikbord Prikbord    Tijdens het feestje maken de kinderen een prikbord op een schildersdoek en versieren het met knijpers en zelfgemaakte plaatjes.
Het feestje duurt 1 1/2 tot 2 uur.


12,50 euro


Voorraad: 25
Aantal
Schilderijtje Pop Art/Andy Warhol Schilderijtje Pop Art/Andy Warhol    U stuurt een duidelijke foto van de kinderen/huisdier via mail of geeft deze af tijdens de inloopmiddag. Ik zet deze foto om in een tekening en zet deze al voor ze op een canvasdoek die ze tijdens de workshop gaan inkleuren. Maat 20 × 20 cm.


12,50 euro


Voorraad: 0
Aantal
Schilderijtje rariteiten Schilderijtje rariteiten    De kinderen kiezen een tekening die ze zelf overzetten op een canvasdoek en gaan deze leuk inkleuren. Er zijn voorbeelden in het atelier.Wil de jarige een bepaald thema dan kan de tekening ook in die stijl gemaakt worden.12,50 euro


Voorraad: 0
Aantal
Tekstbord op canvas Tekstbord op canvas    Tijdens het feestje maken de kinderen een schildersdoek van 20×20 cm met hun eigen naam of tekst met behulp van sjablonen.
Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur.


12,50 euro


Voorraad: 25
Aantal
Verliefde koe Verliefde koe    De tekening van de koe wordt overgezet op een canvasbord en daarna geschildert. Met mozaiksteentjes wordt het verder versiert. Maat 24 × 30 cm12,50 euro


Voorraad: 0
Aantal
Vogelschilderijtje Vogelschilderijtje    Tijdens het feestje maken de kinderen een leuk schilderijtje met een vogeltje op een schildersdoek.
Het feestje duurt 2,5 uur.


12,50 euro


Voorraad: 25
Aantal