Verzendinformatie

Prijzen

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten

Binnen Nederland hanteren wij standaard verzendkosten van € 6,95 per bestelling.
Bij besteding van minimaal € 50,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Nadat u de bestelling heeft afgerond ontvangt u een bevestigings- e-mail met de totale kosten inclusief de standaard verzendkosten.
Maak de betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik het bestelnummer als betalingsreferentie. Uw bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.
Mochten de werkelijke verzendkosten lager uitvallen, door bijvoorbeeld brievenbuspost, dan wordt het verschil teruggestort op uw rekening.

Bestelling uit het buitenland

Voor bestellingen vanuit het buitenland verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier of e-mail

Bevestigings e-mail

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u via uw e-mail een automatische orderbevestiging met alle bestel- en betaalgegevens. Controleert u deze gegevens goed. Mocht u geen e-mail ontvangen met de orderbevestiging, neemt u dan contact met ons op.

Betaling

Betaling via overboeking in Nederland kan gedaan worden op de volgende rekening:

Rekeningnummer: NL26 KNAB 0257 1422 66
t.a.v. RoZuGe
onder vermelding van uw ordernummer.

Levering

Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Wij controleren iedere dag de betalingen. Zodra de betaling is bijgeschreven wordt uw order verzonden.

De producten worden altijd met de grootste zorg ingepakt en verstuurd. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de artikelen onbeschadigd aankomen. Mochten er toch klachten zijn dan vernemen wij dit natuurlijk graag, zodat wij daarop actie kunnen ondernemen.